Kategorier
All

Fordelene ved at vælge lokaler til leje

Som virksomhedsejer er der mange vigtige beslutninger, der skal træffes. En af de beslutninger er valget mellem at eje eller leje sine erhvervslokaler. Der er fordele og ulemper forbundet med begge løsninger, og det rette valg vil afhænge af din virksomheds situation og dine mål som virksomhedsejer. I denne guide får du et overblik over de fordele, du kan få adgang til ved at vælge lokaler til leje i forhold til at eje.

1. Stor fleksibilitet

En af de primære fordele ved at vælge et erhvervslejemål i forhold til at købe en ejendom er, at du får en større grad af fleksibilitet som virksomhed. Når du køber en ejendom, forpligter du dig til en langsigtet investering, og det er ikke sikkert, at du kan komme af med din ejendom, når du ønsker at sælge den. Ved at vælge lokaler til leje har du frihed til at flytte videre til nye lokaler, når lejeperioden slutter, og du er dermed ikke bundet til dine lokaler i samme grad.

Der er desuden stor fleksibilitet til at finde forskellige typer af erhvervslejemål, da der altid er masser af ledige lejemål tilgængelige. Du kan f.eks. også overveje at leje dig ind i et kontorfællesskab eller kontorhotel, hvor du kan drive din virksomhed i samme ejendom som mange andre virksomheder og få adgang til professionel sparring samt et større socialt netværk.

2. Lav risiko

At starte en virksomhed er i sig selv en risikabel beslutning, hvor man potentielt kan sætte mange penge på spil i håbet om at skabe en succes. Hvis du beslutter dig for at købe en ejendom til virksomheden, øger du risikoen da der skal investeres langt flere penge. Hvis du vælger et erhvervslejemål i stedet, undgår du denne risiko og skal ikke bekymre dig om, om ejendommens værdi kommer til at falde eller stige. 

3. Lav vedligeholdelse og færre udgifter

Ved køb af en ejendom skal du som ejer sørge for vedligeholdelse af den. Du skal altså selv sørge for al den udvendige vedligeholdelse af facade, tag, fortov, græsplæne osv. Derudover skal du også betale ejendomsskatter og forsikring af ejendommen, når du står som ejer. Ved at vælge lokaler til leje undgår du både en masse udgifter og sparer tid ved at undgå alle disse pligter.

En ekstra fordel er, at dine udgifter bliver mere forudsigelige. Når du lejer, skal du ikke bekymre dig om, om der skal bruges penge på at reparere et ødelagt vindue eller et læk i taget – du skal blot betale den samme husleje hver måned.

Kategorier
All

Sådan bliver din virksomhed mere bæredygtig

Fokus på bæredygtighed er et emne, der vinder mere og mere frem. Dette gælder især også for virksomheder. Selvom du måske har en mindre virksomhed, kan selv små tiltag gøre en forskel. Det kan dog være svært at finde ud af, hvor du skal starte. 

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i gang. Vi har derfor samlet tre forslag til, hvordan du kan få en mere bæredygtig virksomhed. Læs med her. 

Drop papiret, gør det elektronisk

Et af de første tiltag, du kan foretage i virksomheden, er at droppe papiret. Produktionen og forbruget af papir tærer på træerne, hvilket tærer på miljøet. Det er derfor et rigtig godt sted at starte. 

Du har nok allerede droppet de almindelige breve og gået over til e-mails. Der er dog flere steder, du kan mindske dit forbrug af papir. Det kan blandt andet være dine kontrakter. De kan også sagtens gøres elektroniske. Det gør det også nemmere for dig og den enkelte medarbejder at administrere kontrakten. 

Genbrug alt, der kan genbruges

Genbrug er en rigtig god måde at være bæredygtig på. Her er der også flere forskellige måder, du kan gribe det an. Det kan for eksempel være at sortere affald, så for eksempel madvarer er for sig og papir er for sig. 

Det kan dog også være større ting, der bliver genbrugt. Hvis der er nogle kontormøbler i virksomheden, der ikke længere skal bruges, kan disse også genbruges i stedet for at smide dem til storskrald. Det kan være en rigtig god idé at sælge dem videre til andre, der kan få gavn af kontormøblerne.  

Tænk også på arbejdsforholdene

Bæredygtighed handler om meget mere end genbrug og forbrug. Det handler også om de menneskelige forhold. En måde at være bæredygtig på kan derfor også være ved at prioritere dine medarbejdere. Det kan for eksempel være i forhold til lige forhold imellem køn, etnicitet, alder og så videre. 

På dette punkt er der derfor flere forskellige punkter, du kan gribe fat i, som er til gavn for dine medarbejdere. Derudover skaber du også en arbejdsplads, hvor der er plads til alle. 

Kategorier
All

4 fordele ved et lagerlokale – lej et lagerrum

Der kan være flere grunde til, at virksomheder leder efter mere plads til opbevaring. Det er derfor en god idé at gøre sig forskellige overvejelser, når I går i gang med jagten på et nyt eller ekstra lagerlokale. I denne artikel giver vi jer fire fordele, som kan hjælpe jer i gang med overvejelserne, når I søger efter udlejning af lager. 

Fordel 1 – lej et lagerrum, og slip for rodet 

Med et lagerlokale har I et sted at opbevare rod. Alt efter jeres virksomhed, og det I sælger, kan I have ekstra rod stående på kontoret, som I med et lagerlokale har mulighed for at komme af med. Lej et lagerrum, og få dermed styr på rodet. 

Fordel 2 – find udlejning af lager i god tid i forvejen, og vær klar til at vokse

Et lagerlokale kan give jer god mulighed for at være klar til at vokse. I har ikke nødvendigvis brug for ekstra plads på nuværende tidspunkt, men det kan være en god ide at tænke forud og dermed stå klar med ekstra plads på forhånd, skulle I få brug for det. I kan altså med fordel søge på ’udlejning af lager’ i god tid, så I er forberedt til at jeres virksomhed vokser. 

Fordel 3 – styr på tingene giver grobund til tankerne

Den kan både være en fordel for større virksomheder, mindre enkeltmandsvirksomheder og i den grad også iværksættere at leje et lagerlokale. Lej et lagerrum som iværksætter, så du har et sted at gøre af dine ting. Det kræver plads og styr på tingene at give grobund til de gode idéer og opfindelser. Ved at søge på udlejning af lager vil du kunne få et sted, hvor du kan opbevare diverse ting, samtidig med at du har en ryddet arbejdsplads, hvor tankerne kan få lov at fylde det hele. 

Fordel 4 – lej et lagerrum, og få en god opstart

Lej et lagerrum i den by eller det land, I udvider til, og få en god opstart. Ved at finde udlejning af lager i den by, som I gerne vil udvide til, giver I jer selv en god fordel, da I allerede har fundet et sted at opbevare jeres produkter i nærheden, mens I kan komme godt på plads. Søg derfor i god tid efter udlejning af lager i den pågældende by, og giv jer selv en god start.